Esther Brouwer-Kromhout is gedragstherapeute. Heeft u een probleem met het gedrag van uw hond,
dan kunt u bellen of mailen voor een afspraak 0418-514551

De eerste afspraak is bij u thuis, de gedragstherapeut observeert het gedrag van de hond en hoe u en de huisgenoten van de hond hiermee omgaan. Een diagnose wordt gesteld en aan de hand daarvan krijgt u een therapie. Die therapie zal vaak bestaan uit oefeningen die u met de hond kunt doen zodat het gedrag verbetert. De uitleg omtrent het gedrag van de hond en de therapie krijgt u thuis gestuurd zodat u alle oefeningen rustig kunt nalezen.
Na een week of 3 is er een telefonisch contact om te kijken of de therapie aanslaat. Desgewenst worden er aanpassingen gemaakt of een tweede afspraak. Het kan ook noodzakelijk zijn dat u in een groep komt oefenen, dit kan dan op onze hondenschool.

Esther Brouwer-Kromhout heeft haar opleiding tot gedragstherapeut genoten bij
Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld. Zij wordt regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken om met probleemgedrag bij honden om te gaan. Gedragstherapeuten bij het CDB worden zo opgeleid om de gedragsproblemen op te lossen zonder het gebruik van hulpmiddelen zoals de genteleader / halti of slipketting.
Een bezoek van de gedragstherapeut is € 60,- en eventueel kilometervergoeding.

Als u zoekt naar een gedragstherapeut in uw buurt kijk dan even op deze site: www.quiebus.nl