Wat is het handlersweekend?

Een 3 daagse motivatie clicker training cursus waarbij de positieve handling centraal staat. Het doel is niet alleen de hond een nieuwe oefening aan te leren of een al bekende oefening te verbeteren, maar werken aan verbetering in de omgang met de hond. Niet alleen de geleider moet het leuk hebben de hond ook!
Tijdens deze 3 daagse wordt er getraind in niveau groepjes, de hond en de geleider hoeven niet bekend te zijn met de clicker en de discipline waarin u traint maakt ook niet uit. Het gaat er om dat u en de hond het leuk vinden om een aantal dagen intensief met trainen bezig te zijn.

Om niet heen en weer te hoeven reizen is er de mogelijkheid om een tent of caravan neer te zetten op ons terrein of om een blokhut te huren op de plattelandscamping in het naastgelegen dorpje Bruchem (zie de link naar ‘t meulenhuis) of u kunt naar de bed en breakfast Dijzicht (zie de link naar b&b Dijkzicht in Hurwenen).
’s Ochtends kan er ontbeten worden in de kantine van dogcenter waar tussen de middag ook de lunch gebruikt kan worden. Voor avondeten moet zelf gezorgd worden, maar met mede cursisten eten in de kantine geeft een groot gevoel van saamhorigheid….
Na afloop van de trainingen de dag afsluiten op het terras met een drankje en een kampvuur en de dag is helemaal kompleet!!!